① Zet een pot water op het vuur en kook de penne gaar volgens de instructies op de verpakking.
② Was de rode puntpaprika en de courgette en snijd in fijne stukjes.
Zet de rode puntpaprika eventjes aan de kant.
③ Verhit de olie in een pan en bak de courgette lichtjes bruin.
④ Snijd de munt, de basilicum en de lente-ui fijn.
⑤ Neem de zongedroogde tomaten, dep de olie er een beetje af en snijd ze in fijne stukjes.
⑥ Meng de mayonaise en de rode curry tot een saus.
⑦ Meng alles onder elkaar in een grote pot en kruid af met peper en zout.
⑧ Laat alles even afkoelen in de ijskast, alvorens te serveren.
⑨ Rooster de pompoenpitten eventjes aan in een pan.
⑩ Werk vlak voor het serveren af met de tomato – red curry crumble, de green pesto – sesame crumble of de grains – seeds crumble.
⑪ Smakelijk!