HARTIG TAARTJE MET RODE BIET EN GEITENKAAS

HARTIG TAARTJE MET RODE BIET EN GEITENKAAS
Benodigdheden
  • 5 plakjes deeg voor mini – pizza’s (ik nam die van Herta)
  • 1 groene appel
  • 100 gr. gekookte rode bieten
  • 70 gr. geitenkaas
  • 100 gr. gerookte zalm
  • 1/2e rode ui
  • 1 eetlepel olie
  • Peper
  • Een muffinvorm om je hartige taartjes te maken
  • Soy sauce – wasabi crumble  
Werkwijze

① Vet een muffinvorm in en plaats in de verschillende vormpjes een plakje deeg (op die manier krijg je kleine taartvormpjes).

Bak de plakjes pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking (Dit verschilt immers naargelang het pizzadeeg dat je neemt).

② Laat de taartjes vervolgens afkoelen.

③ Schil de appel en snijd deze in fijne blokjes.

④ Snijd vervolgens de rode biet in kleine blokjes.

⑤ Snijd de rode ajuin fijn.

⑥ Meng de groene appel met de rode biet, de rode ajuin en de geitenkaas. Kruid af met een beetje peper.

⑦ Snijd de gerookte zalm in lapjes.

⑧ Doe het geitenkaasmengsel in de taartjes, werk af met de gerookte zalm en gebruik onze soy sauce – wasabi crumble als finishing touch!

⑨ Smakelijk!