SALADE MET PARMAHAM, MELOEN & BURRATA

SALADE MET PARMAHAM, MELOEN & BURRATA
Benodigdheden

• 4 kleine bollen of 2 grote bollen burrata
• 8 sneetjes Italiaanse ham
• Een halve Cantaloupe meloen
• 2 kropjes baby romaine sla (ook gekend als little gem)
• Handjevol rucola
• Enkele blaadjes peterselie
Green pesto – sesame crumble

Werkwijze

① Snij de onderkant van de baby romaine sla en maak de blaadjes los.
Was de blaadjes en dep ze droog met een stukje keukenrol.

② Spoel ook de rucola met wat water en laat deze daarna even drogen.

③ Halveer de meloen en verwijder de pitjes.
Snij de meloen nog twee keer door zodat je halve maantjes krijgt.

④ Snijd de burrata in blokjes.

⑤ Dresseer de rucola, baby romaine sla, de meloen, de parmaham en de burrata op een bord en werk af met peterselie en onze green pesto – sesame crumble!

⑥ Smakelijk!