① Was de komkommer. Verwijder de zaadlijsten en snijd in staafjes.
Was de munt en de koriander en snijd ze fijn. Pel de avocado en snijd in fijne staafjes.
② Verhit olie in de pan. Bak de biefstuk kort langs elke kant en kruid af met peper en zout.
Laat eventjes afkoelen en snijd vervolgens in reepjes.
③ Maak de pindakaas – sojasaus dressing. Meng de pindakaas met het limoensap, de sojasaus en 4 eetlepels warm water. Kruid goed af met peper (geen zout!).
④ Vul een diep bord met lauw water en dompel de rijstvellen één voor één onder.
Neem ze uit het water van zodra ze zacht zijn geworden. Laat deze vervolgens goed uitlekken.
⑤ Leg de rijstvellen op een bord en vul met komkommer, sojascheuten, avocado, zeewiersalade, munt, koriander en biefstuk. Leg dit mengsel in het midden van het rijstvel en rol op.
⑥ Vul een potje met de pindakaas – sojasaus dressing en een ander potje met de soy sauce – wasabi crumble van topp’d.
⑦ Dip de springrolls eerst in de dressing en vervolgens in de soy sauce – wasabi crumble van topp’d!
⑧ Smakelijk!