RAVIOLI MET (VEGETARISCHE) SPEKJES EN BROCCOLI

RAVIOLI MET (VEGETARISCHE) SPEKJES EN BROCCOLI
Benodigdheden
  • 250 gr. ravioli (elke ravioli is hier mogelijk. Wij namen de verse ravioli bolognese van Albert Heijn)
  • 1 broccoli
  • 200 gr. spekjes / bacon / vegetarische spekreepjes
  • 250 ml kookroom
  • Peper en zout
  • Green pesto – sesame crumble
Werkwijze

① Plaats twee potten water op het vuur (eentje voor de ravioli en eentje voor de broccoli).

Voeg aan beide potten een beetje zout toe.

② Snijd de broccoli in roosjes en kook tot ze beetgaar zijn.

③ Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

④ Bak de spekjes / bacon / vegetarische spekreepjes in een pan. Wanneer deze klaar zijn, kan je de kookroom toevoegen.

⑤ Laat nog één minuut pruttelen op een zacht vuur en voeg ten slotte de broccoli toe.

Kruid verder af met peper en zout.

⑥ Werk af met onze green pesto – sesame crumble .

⑦ Smakelijk!